Ontinyent executarà millores al polígon industrial Àrea 37 en la xarxa d’aigua, enllumenat i seguretat contra incendis

Reprodueix vídeo

Millores al polígon Àrea 37 d’Ontinyent

Ontinyent continua modernitzant els polígons industrials, ara amb millores al polígon industrial Àrea 37.  L’Ajuntament ha adjudicat els treballs a l’empresa Canalizaciones y Derribos Safor per 190.000 euros, incloent les millores sense cost. L’actuació permetrà millorar les lluminàries, la xarxa d’aigua potable. També s’instal·larà un nou hidrant contra incendis a l’accés al polígon.

En concret el projecte contempla la instal·lació d’una nova conducció d’aigua potable que connecta les xarxes de subministrament entre els polígons del Pla i Àrea 37, a través del pont de Sant Vicent. Amb açò s’evitarà que un possible trencament en aquesta última conducció deixe a la totalitat del polígon sense aigua. La conducció es realitzarà amb una canonada de fosa dúctil de 150 mm de diàmetre soterrada. En la zona del pont de Sant Vicent on la canonada anirà aèria.

Igualment s’ha previst la renovació de part de les lluminàries instal·lades sobre columnes ja que han anat perdent potència. Així es substituiran aquestes per altres noves molt més eficient que es podran programar amb nous sistemes intel·ligents de regulació.

Amb aquesta última actuació Ontinyent porta invertits més de 6,4 milions d’euros des del 2017 entre Ajuntament, Diputació, Generalitat i particulars. Una aposta del Govern per aconseguir uns polígons el més eficients segurs, equipats i còmodes possibles per tal d’atraure i retenir empreses ja que aquestes són generadores de llocs de treball de qualitat.

Millores al polígon Àrea 37 d’Ontinyent

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés