Ontinyent finalitza la segona fase de demolició dels habitatge de la Cantereria i afronta l’últim tram de l’obra d’estabilització del talús

Reprodueix vídeo

Ontinyent finalitza la segona fase de les obres de la Cantereria

Les obres de regeneració arquitectònica de la zona de la Cantereria d’Ontinyent han fet un nou i destacat pas. La demolició dels habitatges en perill d’inundació en situacions com la viscuda amb la DANA de 2019 ha finalitzat. Deixant així pas a una gran superfície on va a crear-se un parc inundable. Així l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, visitava la zona. Acompanyat pels regidors de Territori i Serveis Municipals (Óscar Borrell i Jordi Vallés), i diversos tècnics municipals i de l’obra.

Després de l’adquisició de les vivendes i d’iniciar els treballs d’estabilització del talús existent, tant el tram on estarà el nou parc com en la zona on continuarà havent cases, s’ha procedit a demolir els habitatges prèviament adquirits. Una demolició que s’ha fet en dues fases.

En total, la inversió global del projecte és de 4 milions d’euros. Que cofinancen l’Ajuntament i la Conselleria d’Habitatge.

Cal recordar també que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer construirà una passarel·la que comunicarà les dues ribes del riu. Obra per a la que hi ha destinada una partida de 600.000 euros i l’execució de la qual s’encarregarà l’empresa pública Tragsa.

Ontinyent finalitza la segona fase de les obres de la Cantereria

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés