Un espectacle musical i de dansa acompanya l’encesa de l’arbre d’ “Ontinyent Il·lusiona” en una campanya que inclou activitats culturals, tradicionals i de promoció del comerç local

Reprodueix vídeo

Ontinyent Il·lusiona

Un espectacle musical i de dansa acompanyava, el divendres 9 de desembre, una multitudinària encesa de l’arbre de “Ontinyent Il·lusiona”. Amb aquest acte, que es va ajornar la setmana passada a conseqüència de les condicions meteorològiques, Ontinyent obria la campanya posada en marxa per l’Ajuntament en la col·laboració de les associacions comercials per promoure l’activitat comercial i cultural a la ciutat  durant les properes setmanes.

Una realitat que traurà la cultura al carrer, per acostar-la a les persones de manera directa.

Siga pel que siga, Ontinyent s’ha proposat enguany tornar a il·lusionar amb vora 30 activitats en sols 15 dies entre les que s’inclou el Festival de Circ i Teatre, el Mercat de Nadal, cap d’any infantil, carter reial als barris i Cavalcada de Reis, entre d’altres.

A més activitats cal sumar les destinades a consolidar la dinamització del comerç local, un sector estratègic dintre de l’economia  de la ciutat.

L’acte inaugural l’obrien prop de 60 xiquets i xiquetes del ballet de l’Escola de Dansa Ópera i 4 Güendos del Nadal. Un nou personatge del Nadal d’Ontinyent, recorrent els carrers Maians i Gomis fins arribar a la Plaça Concepció al ritme de música nadalenca.

En la Plaça Concepció esperaven centenars de persones per a la tradicional encesa de l’arbre. Cal recordar que l’arbre és un pi d’alumini de 8’5 metres d’alt i 2’8 metres de diàmetre amb microbombetes de llum LED de colors, coronat amb una estrella de 1 metre a la punta, i amb un consum molt reduït de 880w.

Finalment la programació d’Ontinyent il·lusiona es pot consultar a les xarxes socials de l’Ajuntament o al web www.ontinyent.es

Ontinyent Il·lusiona

Comarcal.TV

Ontinyent Il·lusiona

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés