Ontinyent impulsa un taller de rap centrat en la igualtat

Reprodueix vídeo

Ontinyent impulsa un taller de rap centrat en la igualtat

Aquest és el moment de la gravació del videoclip resultant del taller gratuït de rap i audiovisuals posat en marxa per les regidories d’Igualtat i Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent i que ha involucrat a un grup de prop de 20 joves de la ciutat. Un taller que, dividit en quatre sessions, ha combinat la formació musical i audiovisual amb el foment de valors com el respecte i la igualtat.

El taller ha estat impartit pel raper Adrián González “Barbé” amb alumnat de diversos centres educatius als quals s’havia presentat prèviament l’activitat, de caràcter totalment gratuït.

I així els joves participants han passat per tots els processos que els han fet sentir com autèntics artistes: des de crear la música des de zero a composar col·lectivament la lletra; enregistrar les veus i eixir al carrer per al rodatge del videoclip.

El taller s’ha enfocat a joves d’entre 12 i 30 anys dirigit per “Barbé”, que tot i la seua joventut ja copta amb més d’un lustre de carrera, 3 discos en solitari i una gira nacional. Ell és també el responsable de la productora “Antàrtida Produccions”, a través de la qual va engegar el projecte “CulturCrea”. A les seues lletres ha tractat problemàtiques socials com el bullying i la discriminació, sent la igualtat el tema central a Ontinyent. Els joves han quedat encantats amb aquesta original iniciativa.

 I després del vídeo toc interpretar el tema en directe en l’actuació que tindrà lloc el proper 10 de març. Al marc de la programació prevista per commemorar el Dia Internacional de la Dona a la ciutat.

Finalment serà al parc Ausiàs March a partir de les deu de la nit.

Ontinyent impulsa un taller de rap centrat en la igualtat

Comarcal.TV

Ontinyent impulsa un taller de rap centrat en la igualtat

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés