Ontinyent inaugura la seua Fira de Novembre amb música, color i una oferta plena d’atractius

Reprodueix vídeo

Inauguració de la Fira d’Ontinyent

Música i color omplien en la vesprada del divendres el recinte firal d’Ontinyent, amb motiu de la inauguració d’una nova edició de la Fira de Novembre. Durant tot el cap de setmana i també dilluns, dia de festa local, milers de veïns i visitants han gaudit d’una ampla oferta. Un ventall que ha inclòs 11 actuacions musicals i gastronomia en l’espai Ontifira; 39 atraccions mecàniques per a menuts i majors; 200 paradetes; 40 casetes de joc i alimentació; la fira de l’Automòbil, Firauto, que ha desplegat prop de 400 vehicles. I com a novetat el I concurs de “Coca de Fira”. Una variada proposta que ha estat possible gràcies al treball de persones, entitats i departaments municipals implicats.

El tret d’eixida a la Fira es donava amb la lectura del Privilegi Reial atorgat a la ciutat pel rei Alfons el Magnànim en 1418.

605 anys després era en aquesta ocasió la professora Inma Llinares l’encarregada de procedir a la seua lectura.

L’acte inaugural, que tenia lloc a l’aparcament de la Sala Gomis va comptar amb una posterior cercavila amb la música de la Trocamba Matanusca i un grup d’animació d’altura, ja que foren xanquers amb malabars de foc. Poc després, a les vuit i mitja molt era la gent que acudia a aquest mateix espai d’Ontifira per gaudir de la primera i destacada actuació mentre degustaven la gastronomia i les tapes de 4 establiments hostalers. Parlem del grup “Plena 79 Salsa Orquestra” compost per músics amb una trajectòria impressionant tant en el terreny del jazz com en la música llatina. Una banda valenciana que enguany ha fet història al ser la primera de salsa europea que obté una nominació als Latin Grammy. Tot un luxe per a Ontinyent.

Com tots els anys, aquest cap de setmana, o siga, el posterior a fira, les atraccions romandran al recinte amb preus reduïts.

Inauguració de la Fira d’Ontinyent

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés