Ontinyent inaugurarà la Ronda de les Valquíries per a celebrar el Dia Internacional de les Dones

Reprodueix vídeo

Programació 8M a Ontinyent

L’Ajuntament inaugurarà la “Ronda de les Valquíries” el proper 8 de mar dins de la celebració del Dia Internacional de les Dones. Un dels actes destacat d’una programació que ha comptat amb la màxima participació possible. A més de la regidoria d’Igualtat han col·laborat entitats i associacions com Tyrius, Adiem o la Societat de Festers.

La programació s’enceta aquest mateix divendres 1 de març amb un Taller de comunicació assertiva per a dones” a les sis i a les set amb la inauguració a la Casa de Cultura del Palau dels Barons de Santa Bàrbara de l’exposició “Mujeres que cuentan”. En ella es visibilitza a dones africanes i compta amb la participació de l’alumnat dels instituts.

Als dies següents l’objectiu serà fomentar la participació de dones de més edat. Així el 4 de març tindrà lloc la xerrada “Dones i Menopausa” i del 5 al 7 l’activitat “Llaços entre Dones”.

El dia 8, l’acte central inclou a les 12 la inauguració de la “Ronda de les Valquíries” el nou nom aprovat al ple municipal per a la ronda ciclopeatonal situada entre la redona del Salt del Bou i la piscina coberta municipal.

Les Valquíries fou la primera esquadra de dones de la comparsa Fontanos que va eixir a l’entrà de moros i cristians d’Ontinyent.

Altre dels punts àlgids tindrà lloc el diumenge 10 de març a les 10 del matí amb la Cursa Solidària de les Dones. Les inscripcions continuen obertes al web de multiesport i es pot escollir entre una cursa competitiva de 5 quilòmeetres o una marxa/caminada. Una prova que té, a més, caràcter solidari, destinant 1 euro de la inscripció a incrementar la partida de les subvencions per a les associacions i col·lectius del consell de les dones.

Finalment, el 15 de març a les sis a la seu de Tyrius hi haurà un “taller de músico teràpia per a dones”.

Programació 8M a Ontinyent

Comarcal.TV

Programació 8M a Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés