Ontinyent inicia la renovació de la imatge de la Plaça de la Coronació amb nou mobiliari urbà i el repintat del paviment asfàltic

Reprodueix vídeo

Ontinyent inicia la renovació de la imatge de la Plaça de la Coronació

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat les obres de renovació de la imatge de la Plaça de la Coronació. Amb la dotació de nou mobiliari urbà i el repintat del paviment asfàltic. Una actuació que es desenvoluparà aquest mes de juliol. I no afectarà al trànsit rodat al voltant de la safata central de la Plaça. Un espai de 4.000 m2 on té lloc el mercat de dilluns i on es duen a terme també activitats culturals a l’aire lliure.

Pel que fa al mobiliari, es col·locaran 40 unitats de banc model “Citizen Eco” i 8 cadires del mateix model. Ja que està fabricat a partir de plàstic reciclat i reciclable, amb reforços metàl·lics. El mobiliari serà instal·lat per la Brigada d’Obres i el repintat, realitzat amb pintura acrílica d’altra resistència, serà dut a terme per part d’una empresa especialitzada local.

L’actuació té un cost global de al voltant de 35.000 euros (21.982 la pintura i 14.597 el mobiliari), i tot i que el termini d’execució contempla un màxim de 2 mesos per als treballs a realitzar, es preveu que si no hi ha precipitacions l’actuació puga finalitzar en menys de la meitat de temps, al voltant de 3 setmanes.

Ontinyent inicia la renovació de la imatge de la Plaça de la Coronació

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés