Ontinyent inicia les obres de millora de l’accessibilitat al Mercat Municipal

Reprodueix vídeo

Ontinyent inicia obres de millora de l’accessibilitat Mercat Municipal

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat les obres de millora de l’accessibilitat al Mercat Municipal, amb la col·locació d’una nova escala mecànica que permetrà salvar el desnivell de més de 8 metres existent respecte de la Plaça de la Concepció. Es tracta d’una obra inclosa a l’actuació global de modernització d’aquest i reordenació del seu espai exterior, que inclou també la creació d’una nova cafeteria amb disseny de Ramón Esteve.

Cal recordar que l’actuació tenia un cost inicial de 387.400 euros, cofinançats pel Fons Europeu Regional FEDER del programa EDUSI, (per a l’actuació global de les escales i la cafeteria), ampliant-se en 80.000 euros del superàvit municipal de 2022. Esta quantitat permet fer front al cost dels canvis que han hagut de fer-se a l’excavació en la zona de l’escala.  Sobrecost esdevingut dels materials metàl·lics, a més de poder fer-se una xicoteta ampliació de la zona destinada a cafeteria, que ha augmentant en prop de 10m2 un dels extrems destinats a aquest ús.

Per altra banda, l’empresa adjudicatària, Construcciones Enciso y José, executarà sense cost per a l’Ajuntament.  Com a millores de l’obra contemplades al concurs d’adjudicació la pavimentació de la vorera al carrer prolongació Puríssima.  L’asfaltat de l’encreuament d’aquesta via, a més d’altres com la instal·lació d’un passamans en aquesta vorera. Col·locació d’una barana  en la zona de la nova escala mecànica; col·locació de noves lluminàries. Així com la reparació i neteja d’un mur de maçoneria a la zona.  Les obres tenen un termini d’execució de 6 mesos i no afectaran al normal funcionament del mercat.

Ontinyent inicia obres de millora de l’accessibilitat Mercat Municipal

Comarcal.TV

Ontinyent inicia obres de millora de l’accessibilitat Mercat Municipal

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés