Ontinyent licita la demolició dels habitatges expropiats de la Cantereria per 280.000 euros

Reprodueix vídeo

Ontinyent licita la demolició dels habitatges de Cantereria

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tret a licitació per 279.171 euros la fase final de demolició d’habitatges dins del projecte de regeneració de la zona de la Cantereria, fase que inclou les vivendes (majoritàriament propietat d’entitats bancàries) que han hagut de ser expropiades. Les ofertes es podran presentar fins la mitjanit del 23 de febrer, i una volta adjudicades les obres tindran un termini d’execució de 75 dies.

A hores d’ara s’han executat els enderrocs de la primera fase i continuen avançant a bon ritme les obres de contenció del talús de la part posterior dels habitatges. També s’ha donat solució residencial a totes les persones que vivien en la zona, a les que s’ha subvencionat amb fins a 15.000 euros l’adquisició de les seues noves vivendes, xifra afegida al pagament de la taxació dels habitatges que se’ls ha comprat per a ser enderrocats.

D’altra banda, cal recordar que, el Consell de la Generalitat va aprovar fa unes setmanes un augment del 33% de la subvenció prevista en 2023. Per a la Regeneració Arquitectònica de la zona de la Cantereria d’Ontinyent, que passa de 600.000 a 800.000 euros. El que permetrà fer front a l’increment de preus dels materials i costos d’obra registrat en el sector de la construcció.

Després dels enderrocs i la consolidació del talús es duran a terme les obres del parc inundable pròpiament dit on la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. Construirà una passarel·la que comunicarà les dues ribes del riu, obra per al que ja hi ha destinada una partida de 600.000 euros. De l’execució dels quals s’encarregarà l’empresa pública Tragsa. En total, la inversió global del projecte és de 4 milions.

Ontinyent licita la demolició dels habitatges de Cantereria

Comarcal.TV

Ontinyent licita la demolició dels habitatges de Cantereria

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés