Ontinyent coordina amb el departament de salut la millora dels accessos al nou hospital amb l’ampliació de voreres i creació de parades de bus i taxis

Reprodueix vídeo

Ontinyent millora dels accessos al nou hospital

Representants de l’Ajuntament d’Ontinyent, encapçalats per l’alcalde Jorge Rodríguez i del departament de salut Xàtiva-Ontinyent amb la seua gerent Margarita Llaudes, s’han reunit aquest dimarts al que serà l’accés del nou hospital de la ciutat per posar en comú els últims detalls previs a les millores urbanístiques que va a executar el consistori a les properes setmanes en aquesta zona. Entre les actuacions previstes estan la creació d’una nova rotonda o l’ampliació de voreres; amb una inversió de 318.000 euros; obres que van aparellades en el temps al tram final de la construcció de l’hospital que està acabant de fer la Generalitat Valenciana.

La creació de noves parades de bus urbà i taxi també fou analitzat ja que també es comptarà amb una línia de bus gratuïta.

 Cal recordar que l’Ajuntament, a més d’adquirir per quasi 2 milions d’euros els terrenys que es van cedir a la Generalitat per ubicar l’hospital. Ha efectuat obres de connexió de l’accés amb l’anell ciclopeatonal; dotat a la parcel·la d’electricitat i realitzat millores en la xarxa de clavegueram. En total i afegint les obres de reurbanització que començaran ara, hauran estat més de 700.000 euros d’inversió municipal.

Ontinyent millora dels accessos al nou hospital

Comarcal.TV

Ontinyent millora dels accessos al nou hospital

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés