Ontinyent mostra la seua potència comercial i gastronòmica en una Fira de Tendes, Tapes i Rock de més de 6000 m2 plena d’atractius amb expositors comercials, espais de restauració i un gran escenari musical a l’aire lliure

Reprodueix vídeo

Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent

La potència comercial i gastronòmica d’Ontinyent eixia al carrer aquest passat cap de setmana amb una Fira de Tendes, Tapes i Rock. Que aplegava a la seua XI edició totalment consolidada com un potent pol d’atracció on gaudir de la ciutat en l’avantsala de l’estiu. La cita comercial s’obria oficialment amb una visita institucional per part de la corporació on l’alcalde, Jorge Rodríguez, i la regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix. Coincidien en destacar el positiu impacte que han tingut estos anys les diverses activitats impulsades per fer d’Ontinyent també un referent en matèria de comerç.

La regidora valorava positivament la col·laboració públic-privada i la bona resposta dels establiments hostalers davant la implantació del sistema de subhasta pública per als seus espais. Cosa que ha contribuït a que l’Ajuntament recupere un 30% del cost de l’edició d’enguany, dins l’objectiu d’arribar al 50% en properes edicions. El que permetrà augmentar la qualitat i eficiència de l’acció. Així mateix destacava la implicació dels i les professionals i associacions com Comerç IN, SOC i AHVAL. Amb el seu gran ventall d’oferta comercial i gastronòmica, a més a més de la nova zona dedicada als llibres.

La XI edició de la Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent comptava amb més de mig centenar d’expositors.

Repartits en més de 6.000 m2 a l’aire lliure. Entre ells, en la part comercial, en l’Avinguda d’Albaida i el carrer José Iranzo, hi trovabem establiments de tota mena de sectors. Com ara moda home i dona, complements; infantil, sabateries, òptiques, llenceria o joguets, entre d’altres.

En la vessant gastronòmica, a la safata del recinte firal adjacent al centre de salut de l’Avinguda d’Albaida, es comptava amb l’oferta gastronòmica de fins a 9 empreses del sector, on s’havia duplicat l’espai d’ombra i millorat el subministrament d’aigua i el sistema de clavegueram.

Durant tot el cap de setmana la zona va estar ambientada amb música en directe en un gran escenari per on passaren els grups “Star on years”, “Músics de carrer”, “Cistella de Mimbre”, “Beerd Band” , “Pez Negro”, “Spicy Cherries”, “Germans Brothers”, “Grupo Ñ”, “Suite Rumba” i DJ.

Per a l’Ajuntament, Ontinyent és una ciutat plena de vida i activitat, i una vegada més s’ha demostrat.

Comarcal.TV

Fira de Tendes, Tapes i Rock d'Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés