Ontinyent obri aquest dissabte 10 de juny la temporada de bany a la piscina municipal

Reprodueix vídeo

Ontinyent obri 10 de juny la temporada de bany 

Ontinyent obrirà aquest dissabte 10 de juny la nova temporada de bany a la piscina municipal. Ho farà després de la celebració del XI Aquatló Ciutat d’Ontinyent, que tindrà lloc de 9:00 a 13:00 hores, organitzat pel Club Triatló Ontinyent amb la col·laboració de l’Ajuntament, sent la prova puntuable per a la fase provincial de València dels XLI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana i on s’espera la participació de prop 400 xiquets i xiquetes.

L’horari d’oci per al públic en general serà de les 10:30 fins les 20:30 hores ininterrompudament de dilluns a divendres; i dissabtes, diumenges i festius de 10:30 a 20:00 hores. Els clubs locals com el Club Natació Ontinyent o el Club de Triatló tindran disponibilitat especial fora d’estos horaris. La piscina tornarà a comptar amb un servei d’Hostaleria en les instal·lacions reformades l’any passat amb fons europeus del programa EDUSI.

Des d’aquesta setmana, a més, s’ha obert el termini per a inscriure’s als cursos de natació que tindran lloc a la piscina aquest estiu. Així la inscripció es pot fer a la web municipal, on es pot ampliar la informació a la ruta Ontinyent-Ajuntament-Àrees-Esports-Activitats Esportives o a https://www.ontinyent.es/va/pagina/cursos-natacio, fent-se les inscripcions per quinzenes senceres, podent inscriure’s xiquetes i xiquets de 4 a 12 anys d’edat, amb un màxim de 30 persones per torn horari.

Ontinyent obri 10 de juny la temporada de bany 

Comarcal.TV

Ontinyent obri 10 de juny la temporada de bany 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés