Ontinyent obri les activitats dels Espais Familiars el proper 8 de novembre amb la xerrada del psicòleg Albert Soler sobre “Reptes de la 1a infància”

Reprodueix vídeo

Ontinyent obri les activitats Espais Familiars

Ontinyent obrirà la propera setmana les activitats del seu programa “Espais Familiars” amb una xerrada sobre “Els reptes de la primera infància”. Aquesta serà ja la IX edició d’aquest programa municipal, un servei gratuït que ofereix l’Ajuntament a famílies amb xiquets de zero a 2 anys amb activitats com ara musicoteràpia, psicomotricitat, expressió artística i sensorial, conta-contes o tallers d’alimentació. Fa ja dos setmanes s’obriren les inscripcions i ha tingut molt bona acollida ja que, per primera vegada, el programa comptarà amb sis grups de participants, integrats cadascú per 8 famílies i repartits entre famílies amb nadons de 0 a 11 mesos i nadons de 12 a 24 mesos.

A banda d’aquestes sessions específiques, s’organitzen altres obertes tant a aquestes famílies com al públic en general.

A més el cas de la xerrada que impartirà el psicòleg Albert Soler el dimarts 8 de novembre a les sis de la vesprada a la Sala Gomis.

Alberto Soler el videoblog “Píldoras de Psicologia” on cada setmana tracta un tema diferent relacionat amb el creixement personal i la criança dels fills. En l’actualitat compagina la direcció del seu centre de Psicologia amb xerrades sobre educació i criança. Finalment es col·laborador, entre altres, del programa Ser Saludable, en la cadena Ser o de L’escoleta en À Punt.

Ontinyent obri les activitats Espais Familiars

Comarcal.TV

Ontinyent obri les activitats Espais Familiars

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés