Ontinyent obri l’oferta de 110 places més per a les activitats dels centres cívics i de majors

Reprodueix vídeo

110 places més a les activitats dels centres de majors d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert hui dilluns dia 30 el termini per accedir a 110 places més per a les activitats dels centres cívics i de majors. Cal recordar que a les últimes setmanes s’obria una primera tanda de matrícules. Que ha servit perquè 550 persones hagen pogut inscriure’s en l’oferta presentada. Accedint la pràctica totalitat d’elles a l’activitat triada com a primera opció. Ara va a obrir-se una segona tanda de matrícules. A més d’oferir-se la possibilitat de sol·licitar canvis de grup fins a cobrir totes les places ofertes. Que amb les que hui s’afegeixen, arribaran a les 760.

Cal recordar que les activitats al Centre Cívic de Sant Josep, Centre Cívic i Social del Llombo, Cim de Sant Rafel i centre ocupacional s’han ampliat de les 62 hores totals que venien oferint-se fins a 75, un 20’96% més, un augment que encara serà major quan es pose en marxa el centre del Delme.

A cadascun dels Centres Cívics i de Majors s’ofereixen 24 hores d’activitats a la setmana: 8 hores de Cos, 4 de Música i dansa, 4 de Mindfulness, 4 d’Activament, 2 de Noves tecnologies, i 2 “d’entre teles”. A aquestes hores cal afegir altres 3 al Centre Ocupacional (2 hores setmanals de ioga i 1 de psicodansa).

Comarcal.TV

110 places més a les activitats dels centres de majors d'Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés