Ontinyent obri una nova convocatòria d’ajudes municipals de fins a 100 euros mensuals per a lloguer jove

Reprodueix vídeo

Ajudes al lloguer jove a Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert una nova convocatòria de la seua línia d’ajudes per a l’accés al lloguer per a joves de la ciutat. Per valor de fins a 100 euros mensuals i 1200 euros anuals. La iniciativa, que arriba a la seua tercera edició, està inclosa dins del I Pla de Joventut d’Ontinyent. I prima els barris de Poble Nou i La Vila per tal de contribuir a la seua revitalització.

El Govern d’Ontinyent posa així el seu granet de sorra per ajudar a la població jove a fer front a un context al qual és difícil emancipar-se, i que a més aprofitem per afavorir la revitalització de zones com el Poble Nou i La Vila”. En aquest sentit, per l’atorgament de les ajudes es prioritza que l’immoble llogat estiga situat a aquests barris. Igualment, es té en compte altres variables com les circumstàncies familiars i la renda de les persones sol·licitants.

Quant als requisits generals, per accedir a aquestes ajudes caldrà ser major d’edat i menor de trenta-cinc anys, tenir empadronament a Ontinyent i presentar la signatura d’un contracte d’arrendament respecte d’un immoble situat a la ciutat que, a més, constituïsca la seua vivenda habitual. Els detalls complets sobre la convocatòria, les sol·licituds, la documentació i termini es poden trobar a la web municipal www.ontinyent.es, a l’apartat ajuntament/arees/joventut. El termini per a la presentació serà fins al 31 d’octubre, i es pot ampliar la informació al departament de joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent.

A les dues primeres edicions es van beneficiar un total de 25 joves, amb quantitats que oscil·laren entre els 386 i els 1.200 euros, en funció del barem establert a les bases.

Ajudes al lloguer jove a Ontinyent

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés