Ontinyent oferirà prop de 3.000 places d’aparcament públic i gratuït durant la Setmana Gran de festes

Reprodueix vídeo

Ontinyent facilita l’aparcament per a festes

Ontinyent atendrà la creixent demana d’estacionament en festes amb prop de 3.000 places de pàrquings públics que ha condicionat l’Ajuntament per a la Setmana Gran de Moros i Cristians. Així als darrers dies s’ha procedit a netejar diferents àrees per a aquest fi. Com l’esplanada de l’antiga fàbrica de Gutiérrez Fité o la zona al voltant del Passeig de Germanies. Dues zones, a més, molt importants perquè s’ubiquen a uns mestres de la plaça Concepció. El que facilita l’accés als visitants per gaudir de l’entrada, l’acte més multitudinari.

A més d’aquestes dues zones també es comptarà amb aparcament públic i gratuït a l’Avinguda de la Generalitat, Benarrai, zona Parc Vicent Andrés Estellés, Avinguda Almaig, Mesta, Avinguda del Benicadell/Avinguda Manuel Sanchis Guarner, Recinte Firal i Sala Gomis.

Des de l’Ajuntament també es recorda que la línia 1 de l’autobús urbà circula de 08:00h a 15:00h i la línia 2 circula per la vesprada també per facilitar l’accés als trens de la línia Alcoi-Xàtiva-València, els horaris dels quals es poden consultar al web municipal.

Ontinyent facilita l’aparcament per a festes

Comarcal.TV

Ontinyent facilita l'aparcament per a festes

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés