Ontinyent passa al sistema de concurrència competitiva les ajudes al lloguer de naus i locals de nova activitat

Reprodueix vídeo

Subvencions per a lloguer de naus i comerços a Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert una nova convocatòria d’ajudes de fins el 75% de la despesa d’arrendaments de naus i locals. Aquestes eren les últimes ajudes municipals d’impuls a l’activitat econòmica que quedavan en el sistema de tramitació per ordre d’arribada. Un sistema que canvia enguany en passar a regir-se per unes bases aprovades pel Ple Municipal en criteris objectius. Només en cas d’empat en les puntuacions, els expedients s’ordenaran segons la data de presentació de la sol·licitud.

Per a poder optar a la subvenció l’inici de l’activitat en el local o nau s’haurà d’haver produit entre l’1 de gener i el 30 de juny de 2023. Els beneficiaris d’enguany també podran tornar a demanar l’ajuda en futures convocatòries fins completar les 12 mensualitats. Així amb aquestes modificacions els beneficiaris cobraran abans l’ajuda, concretament a la tardor; anteriorment havien d’esperar a l’any següent.

Quant als imports, els locals situats al centre historic poden tenir ajudes de fins al 75%; els situats als polígons fins al 50% i els ubicats a la resta del casc urbà de fins al 25%; en tots els casos amb un màxim de 2.000 euros per beneficiari.

Així, les sol·licituds estan obertes fins el proper 24 de juliol, les base completes es poden consultar al web municipal www.ontinyent.es a l’apartat ajuntament-àrees-promoció econòmic-subvencions i les sol·licituds es poden paresentar a través de la seu electrònica.

Subvencions per a lloguer de naus i comerços a Ontinyent

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés