Ontinyent presenta la cançó del 8M

Reprodueix vídeo

Ontinyent presenta la cançó del 8M

Amb el rap com a protagonista, Ontinyent ha conegut la cançó que l’alumnat ha preparat dintre del projecte impulsat per la Regidoria d’Igualtat i la Regidoria de Joventut per fomentar els valors de respecte i igualtat entre la joventut. L’activitat va tenir lloc el divendres 10 de març a la Plaça Ausiàs March i forma part de la programació de la commemoració del Dia Internacional de la Dona a Ontinyent.

Va començar el passat 10 de febrer i ha tingut un total de quatre sessions, l’alumnat ha aprés cant i composició de la mà Barbé. Un artista del hip-hop amb anys d’experiència que, aquesta vegada, fa la funció de professor i comparteix tota l’experiència i coneixements. Barbé ha guiat el procés des de la producció musical fins a la gravació del videoclip i en l’actuació final.

Una vesprada molt divertida i on la música va estar l’absoluta protagonista. Una iniciativa que ha conjugat la diversió i la formació tant en l’apartat musical i audiovisual com en valors positius i que va tenir molt bona acollida entre el públic.

Ontinyent presenta la cançó del 8M

Comarcal.TV

Ontinyent presenta la cançó del 8M

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés