Ontinyent presenta la Cursa Solidària de les Dones per al 10 de març que es divideix en dues proves i inclou moltes novetats

Reprodueix vídeo

Ontinyent presenta la Cursa Solidària de les Dones

Nova etapa per a la “Cursa de la Dona” d’Ontinyent que canvia el seu nom a “Cursa Solidària de les Dones” i que en la seua propera edició, el 10 de març, comptarà amb moltes novetats per donar-li un nou impuls. Una d’elles és que es redueix notablement el preu i tindrà caràcter solidari.

Des de hui ja es poder fer les inscripcions per internet al web de multiesport i es podrà escollir entre dues proves.

En la prova competitiva podran participar sols dones major d’edat i en la no competitiva podran, a més, dones menors d’edat amb autorització i com a novetat, xiquets i xiquetes menors d’edat nascuts entre 2018 i 2024, ambdós anys inclosos així com gossos amb control i responsabilitat.

La cursa comptarà, com a speakers amb 3 esportistes locals.

També es comptarà amb la col·laboració de l’escola de l’Agrupació Musical i de l’escola de música Ad Libitum amb punts d’animació al llarg del recorregut així com els fotògrafs d’AFO. També es sumen el centre ocupacional José Antonio Bodoque, l’empresa Lurbel i MD Studio en els trofeus per a les premiades. A més hi haurà avituallament final amb música en directe.

Xelo Martínez d’Imprimint la Val ha sigut l’encarregada de dissenyar el logotip de la cursa.

Ontinyent presenta la Cursa Solidària de les Dones

Comarcal.TV

Ontinyent presenta la Cursa Solidària de les Dones

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés