Ontinyent presenta la programació del 8M

Reprodueix vídeo

Ontinyent presenta la programació del 8M

“Diversa i coral” és la programació muntada en Ontinyent per al 8 de març amb activitats i esdeveniments per a tots els públics que compta amb la participació de les entitats que conformen el Consell de les Dones però també d’altres sensibilitzades amb la causa.

 De relleu és l’exposició “Dones en Marxa” que s’inaugurarà el mateix Dia Internacional de les Dones a les sis a la Casa de Cultura, que inclou 55 obres de gran valor patrimonial cedides per la Diputació de València.

 Posteriorment, a les set, tindrà lloc per primera vegada a Ontinyent una manifestació que eixirà des de la plaça Sant Domingo.

 Abans, pel matí, es llegirà a la plaça de l’Ajuntament, a les 11, el manifest del 8M amb la col·laboració de l’alumnat de l’IES l’Estació. Prèviament el 7 de març s’ha previst la xerrada “Feminisme com factor de transformació social i avanç democràtic” a càrrec de Teresa Mollá. Passem al dia 10 amb la celebració del concert de rap que culmina el cicle de tallers per la igualtat. El 14 es projectarà al Teatre Echegaray el documental “Patriarcado, organismo nocivo” adreçat a l’alumnat a partir de 12 anys.

Des del Consell de les Dones es detallaven també altres activitats impulsades per diferents entitats. Com la que tindrà lloc el 6 de març a la Casa de Cultura, una taula redona impulsada des de Comissions Obreres.

Des de Muntis, entitat per la inclusió, es durà a terme en març una campanya online de visibilització de dones amb diversitat funcional i la seua contribució a la història i el feminisme.

 Per altra banda l’associació Tyrius commemora 50 anys d’història a Ontinyent. Ho celebra amb un concert de “Vila Ensemble” previst el 3 de març i un dissabte 4 ple d’activitats.

Una programació voluminosa que es presentava, a més, en una jornada qualificada per la regidora com històrica per la publicació al BOE de la nova llei de l’Avortament.

Ontinyent presenta una programació del 8M

Comarcal.TV

Ontinyent presenta una programació del 8M

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés