Ontinyent es situa com la primera ciutat en reciclatge per habitant de la província de València

Reprodueix vídeo

Ontinyent  primera ciutat reciclatge per habitant

Ontinyent es situa com a la primera ciutat de més de 30.000 habitants i menys de 100.000 de tota la província de València en reciclatge per habitant, segons els últims informes publicats per Ecoembes i Ecovidrio corresponent a l’any 2021. A més, d’entre totes les localitats majors de 30.000 habitants de la Comunitat Valenciana, la capital de La Vall d’Albaida sols es superada per tres ciutats alacantines (Xàbia, Dénia i Alcoi) i per València.

Les dades corresponents a l’any 2021, mostren també que Ontinyent recicla 56kg englobant envasos lleugers, paper cartó i vidre. Una xifra lleugerament superior a l’any 2020 que es va situar en 55,7 kg per habitant. De manera desglossada, en Ontinyent en 2021 i respecte a 2020 es van reciclar 3.891 quilos més de vidre, 32.765 d’envasos i 7.152 més de paper i cartró, segons dades publicades pel COR.

En aquest sentit, la ciutat d’Ontinyent és juntament amb Llutxent, Benicolet  i Bellús, l’únic municipi de la Vall d’Albaida on s’ha incrementat el reciclatge.

La regidora de Sosteniblitat ha remarcat que Ontinyent està preparada per a la implantació de la recollida de fem porta a porta.

Un servei que necessita d’una gran implicació de la ciutadania perquè serà aquesta qui separarà el fem al seu domicili.

Comarcal.TV

Ontinyent  primera ciutat reciclatge per habitant

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés