Ontinyent renovarà la imatge de la plaça Coronació

Reprodueix vídeo

Ontinyent renovarà la imatge de la plaça Coronació

L’Ajuntament d’Ontinyent procedirà en breu a la renovació de la imatge de la Plaça de la Coronació amb la dotació de nou mobiliari urbà i el repintat del paviment asfàltic. Actuacions necessàries ja que el pas dels anys i les inclemències meteorològiques han deteriorat els bancs de fusta i la pintura de poliuretà ha perdut part del seu color original.

Serà un repintat amb alguns xicotets canvis cromàtics que donaran un aspecte més viu i atractiu al conjunt dels 4.000 m2 d’aquest important espai de la ciutat. On té lloc el mercat de dilluns i on es duen a terme també habitualment activitats culturals a l’aire lliure. Quant al mobiliari, es col·locaran 40 unitats de banc model “Citizen Eco” i 8 cadires del mateix model, que no necessita manteniment. Ja que està fabricat a partir de plàstic reciclat i reciclable, amb reforços metàl·lics. El mobiliari serà instal·lat per la Brigada d’Obres i el repintat, realitzat amb pintura acrílica d’altra resistència.

L’actuació ha tingut un pressupost base de licitació de 37.607’31 euros iva inclòs, està previst que s’adjudique en pocs dies. L’inici de l’obra entre l’última setmana d’abril i la primera de maig, amb un termini d’execució màxim de 2 mesos per als treballs a realitzar. Tot i que es preveu que l’actuació puga finalitzar abans.

Ontinyent renovarà la imatge de la plaça Coronació

Comarcal.TV

Ontinyent renovarà la imatge de la plaça Coronació

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés