Ontinyent renovarà les 57 bicicletes d’ “Ontibici” i millorarà el sistema per a facilitar la gestió i l’ús del servei

Reprodueix vídeo

Ontinyent renovarà les 57 bicicletes d’ “Ontibici”

L’Ajuntament d’Ontinyent ha acordat amb l’empresa adjudicatària d’Ontibici, el servei públic municipal de préstec de bicicletes elèctriques, la renovació de les 57 bicicletes que es presten, així com la millora del sistema per facilitar la gestió i ús del servei.

Així, l’empresa Mobilitat Urbana Sostenible S.L.U. (MOVUS), incorporarà una nova flota de 57 bicicletes del proveïdor RideMovi. També s’experimentarà una renovació en el sistema d’ancoratge de bicicletes i estacions, augmentant el nombre de nodes disponibles i renovant també el sistema dels  punts d’ancoratge de les noves bicicletes. A més a més, el programa informàtic que gestiona tot el sistema també serà renovat passant a un més eficient i intuïtiu. El procés de canvi es preveu que es duga a terme abans de la tardor.

Des de l’Ajuntament afirmen que aquests canvis donaran un pas endavant en la prestació d’un servei pioner i que ha tingut una bona acollida i remarquen que el nou sistema no va a suposar cap cost addicional per a l’Ajuntament i no alterarà les condicions econòmiques del contracte.

Ontinyent renovarà les 57 bicicletes d’ “Ontibici”

Comarcal.TV

Ontinyent renovarà les 57 bicicletes d’ “Ontibici”

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés