Ontinyent tanca 2022 amb un superàvit de 2,5 milions d’euros malgrat el efectes de la guerra i la pandèmia

Reprodueix vídeo

Ontinyent tanca 2022 amb un superàvit de 2,5 milions

L’Ajuntament d’Ontinyent va tancar l’exercici de 2022 amb un superàvit de 2,5 milions d’euros, tot i haver fet front als efectes de la guerra i la pandèmia en l’economia local. Un superàvit que representa un increment del 25% respecte a l’any anterior.

Un superàvit que s’ha aconseguit als 12 anys als quals l’equip de govern ha estat al front del consistori gràcies a una gestió responsable i a les subvencions aconseguides d’altres administracions.

I malgrat les dificultats, s’ha continuat incrementant la protecció social, s’ha invertit més que mai i s’ha aconseguit contenir la despesa tot sense pujar els impostos municipals tot l’increment de l’IPC.

La regidora també posava de relleu la disciplina fiscal de la ciutadania que compleix amb les seues obligacions tributàries. Situant el nivell de cobrament en període voluntari de prop del 90%.

Altre aspecte que ha influït en la consecució del superàvit ha estat l’estalvi assolit buscant els millors proveïdors. La prudència en la despesa, així com l’estalvi en energia elèctrica, consums, lloguers i en contractes municipals.

Ontinyent tanca 2022 amb un superàvit de 2,5 milions

Comarcal.TV

Ontinyent tanca 2022 amb un superàvit de 2,5 milions

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés