Ontinyent tercera ciutat amb més despesa educativa

Reprodueix vídeo

Ontinyent tercera ciutat amb més despesa educativa

Ontinyent és la tercera població de més de 30.000 habitants de la provincia de València que més inversió ha executat per cada escolar censat amb una mitjana de 270 euros i un 7’87% del pressupost destinat en despesa educativa.

Es tracta de dades publicades pel Ministeri d’Hisenda en l’última onada de liquidacions pressupostàries de les corporacions locals corresponents a l’exercici 2021, on sols Manises i Mislata apareixen amb xifres majors.

Dades que demostren l’aposta de l’Ajuntament per l’educació incloent les inversions del Pla Edificant que en 2022 va destinar un 17% del total amb més de 8 milions d’euros.

La gran dotació pressupostària també permet traure endavant programes d’innovació i formació com la Setmana Pedagògica o l’Escola de Famílies.

Per altra banda, aquesta setmana s’ha constituït la Comissió d’Escolarització Municipal per a vetllar de l’escolarització de l’alumnat de la ciutat. Es van presentar al·legacions per unanimitat a l’arranjament per al curs 2023-24.

Les al·legacions han consistit en recuperar les aules que foren suprimides en les retallades de l’anterior govern del PP. Que han estat recuperades progressivament a falta de dues aules en el CEIP Bonavista.

També han expressat la incongruència que suposaria que la població es quedara sense places públiques d’infantil. Motiu pel qual es demana una nova aula per a donar resposta a la matrícula sobrevinguda ja que per al curs 22-23.

Ontinyent tercera ciutat amb més despesa educativa

Comarcal.TV

Ontinyent tercera ciutat amb més despesa educativa

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés