Ontinyent tornarà a manifestar-se al carrer si no es reobri la planta de Medicina Interna de l’Hospital General

Reprodueix vídeo

Ontinyent tornarà manifestar-se planta Medicina Interna

Ontinyent tornarà a eixir al carrer en setembre si la Conselleria de Sanitat manté el tancament de la planta de medicina interna de l’Hospital General.

També va ser un dels acords als quals es va arribar en la reunió dels Consells Veïnal i d’Inclusió Social.

Des dels consells avancen que les accions de protesta, com la del passat 28 de juny, on es van concentrar vora 4.000 persones.

En el transcurs de la reunió, tots els assistents van coincidir en assenyalar que darrere de estes retallades està la falta de previsió de la gerència del departament Xàtiva-Ontinyent.

Consideren que van iniciar amb molt de retràs la planificació de les substitucions de l’estiu. De fet, el d’Ontinyent és l’únic hospital de tota la Comunitat Valenciana on s’ha hagut de tancar una planta tan important com medicina interna. Un fet que obliga els pacients d’Ontinyent i de la Vall d’Albaida a desplaçar-se al Lluis Acanyis de Xàtiva.

Igualment, els consells van acordar encetar una sèrie de reunions amb els representants sindicals i professionals de la sanitat del departament.

L’objectiu d’aquestes reunions és fer un seguiment de com està afectant a pacients i familiars el tancament de medicina interna i avaluar les conseqüències en la qualitat del servei.

També es va posar damunt la taula per alguns membres la possibilitat de sol·licitar a la Conselleria que Ontinyent dispose d’un departament de salut propi aprofitant l’obertura del nou hospital.

Ontinyent tornarà manifestar-se planta Medicina Interna

Comarcal.TV

Ontinyent tornarà manifestar-se planta Medicina Interna

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés