Ontinyent trasllada 15 de les 42 meses electorals del 23J amb espais amb aire condicionat i Xàtiva estudia les condicions de les aules

Reprodueix vídeo

Facilitar el dret al vot per al 23J a Xàtiva i Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent traslladarà 15 de les 42 meses electorals per a les properes eleccions generals del 23 de juliol a espais amb aire condicionat. Tot per a evitar les molèsties derivades de les altes temperatures tant per a les persones que presten serveis a les meses com per als i les votants.

Així, al districte primer, les meses A i B de la secció primera passen del Campus universitari al Centre Cívic del Llombo. Al districte segon, les meses A i B de les seccions cinquena, sisena i setena passen del CEIP Carmelo Ripoll a la Sala Gomis. Finalment, al districte tercer, es traslladen al Centre Cívic del Carrer José Iranzo les següents meses: la mesa U de la secció primera, del llar del Xalet de les Boles. Així com les meses U de les seccions segona i cinquena; i les A i B de la novena i la dotzena del CEIP Vicent Gironés.

En total, seran en esta ocasió 26768 els electors i electores que podran exercir el seu vot als propers comicis generals.

Tots ells cridats a participar en els 11 col·legis electorals que es distribueixen pels 3 districtes en què es reparteix la ciutat. El cens es pot consultar des de qualsevol dispositiu mòbil al web eleccions.ontinyent.es . També des de l’Ajuntament s’ha recordat que si alguna persona necessita ser traslladada per a votar, pot sol·licitar-ho el mateix dia de les eleccions al telèfon de Protecció Civil, 962389070, de 9:00 a 13:30 hores i de 16:00 a 19:00 hores.

I la mateixa preocupació l’ha manifestat en Xàtiva la 1a tinenta d’alcalde i regidora d’Educació, Amor Amorós. Aquesta es posarà en contacte amb els diferents centres públics que seran seus electorals per a conèixer les condicions de les aules.

Una mesura necessària en una ciutat com Xàtiva que és la caldera d’Espanya.

Facilitar el dret al vot per al 23J a Xàtiva i Ontinyent

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés