Ontinyent trau a concurs per 250.000 euros la Modernització de l’espai

Reprodueix vídeo

Ontinyent trau a concurs per 250.000 euros les obres de modernització de l’espai de la planta baixa de l’Ajuntament.

La plataforma de contractacions de l’Estat ha publicat l’inici del procés de licitació de la Modernització de l’espai del hall i les oficines de la planta baixa de l’edifici central de l’Ajuntament d’Ontinyent, per un import de 250.000 euros iva inclòs.

Dins d’aquesta actuació es crearà una àrea d’atenció individualitzada amb 8 punts d’atenció i un espai d’espera amb sistema electrònic de torns. Abans d’accedir hi haurà un primer punt d’informació immediata i l’oficina tàctil de tramitació que ja es va posar en marxa.

Alguns detalls de l’obra prevista inclouen la substitució de les estanteries vistes per armaris, la millora de la instal·lació elèctrica i l’enllumenat, substitució de les màquines d’aire condicionat, substitució d’elements de fusteria i jardineria, dotació d’una màquina dispensadora de torns amb pantalla, de nou mobiliari, o la instal·lació d’una nova porta de vidre automàtica en l’accés a la zona d’atenció , entre d’altres.

Finalment, el termini de presentació d’ofertes per a les empreses interessades acabarà a la mitjanit del 20 de juny d’aquest 2022. Tot açò tenint l’obra un termini d’execució de 3 mesos des de la seua adjudicació. Una vegada s’encete l’actuació, està previst traslladar les oficines de la planta Baixa temporalment a la segona planta de la Casa de Cultura.

Les obres formen part del pla de modernització d’equipaments, infraestructures i tecnologia municipals. l’Ajuntament té previst invertir aquest any més de mig milió d’euros.

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés