Ontinyent trau a licitació per 2,5m€ la II Fase del Museu Tèxtil

Reprodueix vídeo

Ontinyent trau a licitació per 2,5 milions d’euros d’ofertes fins al 29 de juny, la II Fase del Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana

La plataforma de contractacions de l’Estat ha publicat les bases per a la contractació de les obres del projecte de rehabilitació. També han publicat la ampliació de la II Fase del Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana a l’antiga fàbrica de Manuel Revert d’Ontinyent; i la creació d’un Centre de Formació aparellat, i que ix a concurs per 2.499.999 euros iva inclòs.

L’actuació, amb aportacions de la Diputació de València i dels fons europeus Feder del programa EDUSI, ja van eixir a concurs per 1.610.075 euros iva inclòs, quedant desert degut sobretot a l’increment dels costos de les matèries primeres i subministraments. El termini de presentació d’ofertes s’obri ara i fins la mitjanit del 29 de juny. Están esperant-se que les obres puguen començar aquest estiu, bé al mes de juliol o bé a setembre. El termini d’execució global serà de 16 mesos per a l’obra en sí i de tres mesos al cas dels treballs en l’entorn.

L’actuació s’executarà en la nau més propera al riu Clariano, que junt a la nau ja construïda tindrà ús com a espai expositiu i d’activitats. La nova edificació projectada, que estarà adjacent, serà destinada a un espai formatiu que podrà donar cabuda a iniciatives que suposen un impuls per al teixit econòmic de la zona. El museu constarà de dues sales d’exposició i una cafeteria exterior sota el porxó. També s’adequarà l’espai exterior, creant una gran plaça que connectarà amb la realitzada en la primera fase. Es concebrà així un recorregut de comunicació entre els edificis del complex, el qual finalitzarà en un mirador amb vista cap al riu Clariano, dotant al complex d’un major valor paisatgístic.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés