Ontinyent ultima el dispositiu especial per a les festes de Moros i Cristians

Reprodueix vídeo

Coordinació festes de Moros i Cristians d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent està preparant ja el dispositiu municipal per a la “Setmana Gran” de les Festes de Moros i Cristians d’enguany. Que tindrà lloc del 20 al 28 d’agost, així com dels dies previs a la mateixa.

Així, ha tingut lloc una reunió de coordinació amb diverses regidories, tècnics, forces de seguretat i la Societat de Festers per a repassar els diferents actes que es portaran a terme. Revisant els possibles problemes que poden sorgir. Així com els horaris d’apertura i tancament dels carrers, i les necessitats i suggeriments de la Societat de Festers i els diferents departaments.

Des de l’Ajuntament destaquen la importància de preparar amb la suficient antelació tots els detalls al voltant del dispositiu necessari per traure endavant les festes de la millor manera possible ja que es necessita un equipi humà, entre personal municipal i extern que implica a centenars de persones que han d’actuar de forma coordinada. A més, incideixen, serà imprescindible la implicació dels veïns i visitants als que es fa una crida a gaudir de les festes amb una actitud cívica i també en l’ús de papereres, contenidors i elements urbans.

Coordinació festes de Moros i Cristians d’Ontinyent

Comarcal.TV

Coordinació festes de Moros i Cristians d'Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés