Ontinyent ultima els preparatius al cementeri per a la festivitat de Tots Sants

Reprodueix vídeo

Ontinyent ultima els preparatius al cementeri

L’Ajuntament d’Ontinyent està ultimant els preparatius al cementeri municipal per a la festivitat de Tots Sants; un camp sant que ha viscut un important canvi als últims anys on, a més d’ampliar-se en 640 nínxols i 116 columbaris, es van fer importants reformes sobretot als 3500 m2 del pati central i la zona adjacent a l’altar.

Però als últims mesos també s’han realitzat actuacions, una de les principals ha estat la substitució de 24 xiprers que presentaven risc de caiguda per arbustos de l’espècie Photinia.

També s’han executat millores a l’estacionament del cementeri, on s’ha anivellat el terreny i repintat la senyalítica horitzontal. Com veiem la seguretat i l’accessibilitat han estat dos importants objectius en la gestió del cementeri.

Així les regidories de Cementeri i Serveis Municipals s’han implicat i col·laborat en la cura i manteniment d’un servei que és imprescindible.

Els preparatius per a Tots Sants han comptat també amb la participació de la regidoria de Parcs i Jardins, que a les habituals tasques de manteniment dels elements de jardineria afegeix la preparació dels arranjaments florals per a la decoració extraordinària d’aquestes dates.

Finalment, s’ha recordat que a través del web municipal es pot accedir al servei online de localitzador de nínxols, (cementeri.ontinyent.es)

Ontinyent ultima els preparatius al cementeri

Comarcal.TV

Ontinyent ultima els preparatius al cementeri

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés