Ontinyentí Iván Esparza guanya la màxima competició de raspall

Reprodueix vídeo

Ontinyentí Iván Esparza guanya la màxima competició de raspall

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha felicitat al pilotari local, Iván Esparza pel seu recent èxit esportiu. Ell és el primer ontinyentí en proclamar-se guanyador de la màxima competició de Raspall, la quaranta Lliga Caixabank de raspall, després d’imposar-se el passat diumenge amb l’equip de la Llosa de Ranes junt Ricardet i Murcianet, qui també va estar present en l’homenatge institucional.

Iván ja s’ha convertit en tot un referent a la pilota, l’esport autòcton molt recolzat als últims anys des de l’Ajuntament d’Ontinyent.

La Lliga Caixabank està considerada la “Champions League” d’aquest esport.  La competició de més alt nivell de l’esport de la pilota, organitzada per la Fundació de Pilota Valenciana.

En la final, Iván amb el seu equip guanyava amb un marcador de 30 a 20 a l’equip de Xàbia, integrat per Vercher, Lorja i Néstor en una disputada partida a la Llosa de Ranes on van assistir els regidors Ferran Gandia i Óscar Borrell i una nombrosa representació de l’afició ontinyentina.

Ontinyentí Iván Esparza guanya la màxima competició de raspall

Comarcal.TV

Ontinyentí Iván Esparza guanya la màxima competició de raspall

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés