Orlando Ortega, cap del cartell del Meeting d’atletisme del CAVA

Reprodueix vídeo

Orlando Ortega, cap del cartell del Meeting internacional d’atletisme del 50 aniversari del CAVA a Ontinyent. Serà el proper 28 de maig.

El poliesportiu municipal d’Ontinyent acollirà el proper 28 de maig un Meeting internacional d’atletisme. Inclou com a prova de nivell internacional 2 al calendari de la Real Federació Espanyola. Ja està confirmada la participació del medallista olímpic Orlando Ortega, molt vinculat a la ciutat i al club CAVA que es troba immers en la celebració del seu 50 aniversari. Serà el proper 28 de maig una de les jornades d’atletisme més importants de la història de la ciutat.

Començaran a les 18 hores, comptant-se amb entre 12 i 16 atletes per a cadascuna de les proves. Es competirà amb premis econòmics per a les millors marques.

D’altra banda, a la presentació acudia l’expert en història de l’atletisme valencià, Recaredo Agulló. Recaredo destacava el paper de clubs com el CAVA en l’augment exponencial de la pràctica de l’atletisme a la Comunitat Valenciana. Posava especialment en valor l’impuls que es fa des del club per l’atletisme en pista.

Abans de les proves del Meeting tindran lloc reconeixements als presidents que ha tingut el club, així com entrenadors i atletes que han participat en competicions internacionals i altres persones que han treballat per ell al seu mig segle d’història.

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés