Otos enceta els dies grans de les celebracions patronals amb una divertida cavalcada de disfresses que culmina amb festa de l’escuma

Reprodueix vídeo

Gran cavalcada de disfresses d’Otos

Otos inicia els dies grans de festes amb una gran cavalcada de disfresses que recorre els carrers a ritme de xaranga. El divendres 4 d’agost des de les set i mitja de la vesprada, els veïns i molts amics convidats van envair el poble de rialles, de música i de molta originalitat. Molts foren els que participaren tant de forma individual, en parella o en grup i  inclús com espectadors per ser testimoni d’aquesta gran desfilada. La fantasia va estar present en forma  d’indígenes;  també en aquest grup de Sant Fermí i a més a més veiem a cuiners. I més disfresses com els dibuixos com les les tortugues Ninja;  la Sirenita o mims ben clavats en el paper. En acabar aquesta cita tan divertida i com a novetat  va haver festa de l’escuma a l’aparcament de la cooperativa.

De destacar i d’una rabiosa actualitat gràcies a la pel·lícula que està sent un gran èxit. Parlem de “Barbie”, així que foren molts els que també elegiren a Barbie i Ken per a disfressar-se com aquesta mare i el seu fill.

A part de Barbie va haver més referències cinematogràfiques que serviren d’inspiració com és “Megalodón”.

I ja per a finalitzar, tots els presents, acompanyats de la xaranga “Ben Bons” de Bèlgida també van estar convidats a endinsar-se dins de l’escuma i a refrescar-se com immillorable fi de festa.

Unes festes que continuen amb el dia de la vespra seguit dels els actes religiosos en honor als patrons, el Santíssim Crist de la Fe, els Sants de la Pedra i la Immaculada Concepció.

Gran cavalcada de disfresses

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés