Rotglà i Corberà posa el fermall d’or a les festes patronals amb una paella gegant cuinada per Galbis per a 750 comensals

Reprodueix vídeo

Paella gegant Rotglà i Corberà

Rotglà i Corberà encarava la recta final a les seues festes patronals amb la cita gastronòmica que més defineix als valencians. El diumenge 4 de setembre la coneguda i reconeguda empresa Galbis fou l’encarregada de donar de menjar pràcticament a tot el poble amb aquesta paella gegant cuinada a la plaça de la Constitució per a 750 comensals. Així que imaginen-se la quantitat d’ingredients que es necessiten, com exemple es van abocar quasi 80 quilos d’arròs.

Una cita que, una vegada més, va destacar per l’alta participació dels veïns com ha ocorregut pràcticament durant tota la setmana.

Amb Galbis l’espectacle va estar assegurat només amb el tamany dels recipients que s’empren per a la preparació de la paella. Treballen amb els productes de la millor qualitat i l’avalen més de 40 anys d’experiència.

Després de l’elaboració toca escudellar i els festers repartirien els plats entre tots  els inscrits. Molts d’ells degustaren la paella al mateix carrer on es disposaren taules plenes d’amics i familiars que no pararien de brindar perquè l’ocasió ho mereixia. I així després de dos anys les Festes Patronals de Rotglà i Corberà han tornat amb molta força al poble tant que en molts actes s’ha hagut d’ampliar l’espai.

 Unes festes en honor al Crist de la Veritat i la Mare de Déu dels Socors més llargues que mai gràcies al titànic esforç realitzat pels festers que tant han hagut d’esperar.

La cordà de la vesprada posaria el fermall d’or a les festes més participatives de Rotglà i Corberà.

Paella gegant Rotglà i Corberà

Comarcal.TV

Paella gegant Rotglà i Corberà

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés