Algo Salvaje, Maldita i Dreamers guanyadors dels premis Mon·Doc i del Premi del Públic 2022 a la Mostra de Documentals de Montaverner

Reprodueix vídeo

Palmarès Mon·Doc 2022

Montaverner ha acomiadat la catorzena edició del Mon·Doc amb la gala de cloenda i lliurament de premis. El palmarès ha estat format pels documentals “Algo salvaje. La historia de Bambino” dirigit per Paco Ortiz, premi Mon·Doc 2022 al millor llargmetratge; arreplega el guardó el productor José Carlos de la Isla; “Maldita. A love song to Sarajevo”  d’Amaia Remírez i Raúl de la Fuente s’emportaria el premi al millor curtmetratge de mans de Victoria Falcó, delegada a la Comunitat Valenciana de la ONG  Medicusmundi Mediterránea, productora del documental i “Dreamers la pel·lícula” de la directora Esther Yáñez, el Premi del Públic Mon·Doc 2022.

Els premis consisteixen en una estatueta, obra de l’escultora albaidí Rafael Amorós i una dotació econòmica de 1.000, 500 i 300 euros, respectivament. Els guardons van ser entregats per l’alcalde de Montaverner, Jorge Boluda i la regidora de Cultura, Inés Tudela. Tots els premiats van mostrar el seu agraïment al festival i al poble de Montaverner.

Pel que fa a aquest premi del Públic, “Dreamers la pel·lícula” acompanya al mestre d’orquestra Ramón Torrelledó, mentre intenta acomplir dos somnis: fer un concert amb més de 700 músics i cantants de tots els nivells a l’Auditori Nacional de Madrir i que, a més, siga gravat per un equip de càmeres i tècnics de so format per persones amb discapacitat intel·lectual.

Finalment conegam ara la sinopsi dels altres documentals guardonats.

L’organització també està molt satisfeta amb el resultat d’aquesta edició a la qual han assistit més de 1400 espectadors durant tota la setmana.

A més  per a preparar la quinzena edició es treballa des de ja mateix.

I aquesta és la finalitat del Mon·Doc, oferir als veïns i visitants de Montaverner el millor cinema documental d’arreu del món, el que com veiem s’aconsegueix any rere any.

Palmarès Mon·Doc 2022

Comarcal.TV

Palmarès Mon·Doc 2022

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés