“Paraules Pintades” arriba a Aielo de Malferit on 34 obres s’exposen als balcons del carrer Sants de la Pedra

Reprodueix vídeo

“Paraules Pintades” Aielo de Malferit

“Paraules Pintades” ha arribat a Aielo de Malferit. Es suma per primera vegada a aquesta activitat amb motiu de la Capitalitat Cultural Valenciana.

Els balcons dels veïns i veïnes d’aquest espai, en el tram entra la cruïlla amb carrer Sant Antoni i Orient on s’exposen 34 obres originals.

Una exposició que també es podrà vore a Banyeres de la Mariola, Bocairent, Alfafara, Agres, Gaianes i Muro i que ha estat organitzada amb la col·laboració dels respectius ajuntaments i les associacions culturals Art 92; Art Nostre i centre interdisciplinari d’estudis locals de Muro.

I el resultat és un museu a l’aire lliure ubicat a un carrer que està de festes després de dos anys d’absència.

Les festes, molt arrelades a la localitat arranquen l’any 1995; a més d’aquesta exposició enguany s’ha pogut recuperar tradicions com el sopar a la fresca i ahir diumenge fou moment d’assistir a la missa en honor als Sants.

Per a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit és una satisfacció participar en aquesta activitat i recalquen la relació amb els diferents nuclis i grups veïnals de la població, en aquest cas amb el carrer Sants de la Pedra, especialment durant la Capitalitat Cultural.

Comarcal.TV

“Paraules Pintades” Aielo de Malferit

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés