El Partit Popular de Gandia reuneix més de 500 persones a la Plaça Major de la ciutat en l’acte central de la seua campanya electoral

Reprodueix vídeo

Partit Popular de Gandia reuneix més de 500 persones

El Partit Popular de Gandia, amb Juan Carlos Moragues com a candidat a l’alcaldia, ha aconseguit reunir més de 500 persones al mitin celebrat la vesprada del passat dilluns, 15 de maig, a la Plaça Major de la ciutat. El presidents local, provincial i autonòmic; Victor Soler, Vicent Mompó i Carlos Mazón, van estar presents en l’acte central de la campanya.

El candidat del Partit Popular preveu que si en les eleccions municipals hi ha una alta participació els populars tornaran a governar l’Ajuntament de Gandia i d’entre altres promet que baixarà l’IBI un 10% als gandians.

Per la seua banda el  candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, també parlava de la mancança de gestió del govern de Gandia i de posar fi a «l’infern fiscal» que, al seu entendre, aplica el Govern del PSOE i de Compromís.

També s’ha referit, Mazón, al retard posada en marxa d’algunes infraestructures i serveis socials essencials per a la ciutat com ara el Tramvia Dènia- Gandia. Altres relacionades amb la Sanitat, defenent així el projecte del Partit Popular i de Moragues com a única solució.

Juan Carlos Moragues també ha criticat el que considera el «règim socialista» que ha governat Gandia durant 36 anys. Un període que ha portat a la ciutat a quedar «adormida» i que requereix «un canvi» per  convertir-la «en la capital turística de la província». Formar un govern que «pose una catifa roja i banda de música» a les empreses que vulguen invertir en aquesta ciutat.

Si Moragues aconsegueix el seu objectiu, assegura que construirà una ciutat esportiva universitària, amb tres pavellons. Una pista d’atletisme, camps de gespa i altres instal·lacions, i també ha anunciat un canvi en la programació cultural perquè siga«plural i diversa».

Comarcal.TV

Partit Popular de Gandia reuneix més de 300 persones

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés