En disposició judicial el detingut per l’atropellament de Canals

Reprodueix vídeo

Passa a disposició judicial el detingut, Positiu en alcohol i drogues, per l’atropellament mortal de la parella de joves de Canals

A les 17.25 de la vesprada d’ahir dilluns arribava des de Canals als jutjats de Xàtiva l’home de 48 anys. Va ser detingut per atropellar als dos joves hondurenys residents a Canals. Ho feia després que pel matí el conductor fora traslladat a l’hospital de Xàtiva per a una revisió mèdica i després tornara de nou, emmanillat i custodiat pels agents, a la caserna de la Guàrdia Civil de Canals on es trobava detingut des del diumenge, Positiu en alcohol i drogues.

La mateixa matinada envestia la parella de joves quan circulava a més del doble de velocitat, en direcció contrària, segons fonts policials, quan perseguia els que presumptament li havien agredit en un pub. Jesús Cordova i Bessy García, portaven dos anys vivint en aquesta localitat de la comarca de la Costera. Ningú va poder imaginar mai que la seua vida acabara d’aquesta manera tan tràgica.

El detingut, Antonio Manuel G. va donar positiu en drogues i presentava símptomes d’alcoholisme en el moment de la detenció. Segons la Policia Local, que ha portat les diligències, les proves en sang determinaran el grau d’alcoholèmia i el resultat anirà directament al jutjat.

Finalment, L’advocada de la família ha manifestat que s’han personat com a acusació particular. També han tramitat en el jutjat els papers per a la repatriació dels cossos a Hondures.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés