Patricia Giner Montagud i Vera Langa Suñer, Falleres Majors de Xàtiva 2024

Reprodueix vídeo

Patricia Giner i Vera Langa Falleres Majors de Xàtiva 2024

Xàtiva ja té Falleres Majors per a 2024 després de la telefonada de l’alcalde de Xàtiva en funcions, Roger Cerdà, a les candidates escollides per a ostentar aquet càrrec durant el proper exercici.  Han resultat escollides Patricia Giner Montagud com a Fallera Major i Vera Langa Suñer com a Fallera Major Infantil. Patricia pertany a la falla Molina Claret des de l’any 2012 tot i que és fallera des del seu naixement.

Patricia, en 2009, va ostentar el càrrec de fallera major infantil de llavors la seua comissió, Murta Maravall i dos anys després es convertiria en Fallera Major Infantil de Xàtiva. Precisament un dels fets destacats d’aquesta candidatura és que compartirà aquest any, de nou, amb les dames que ja la van acompanyar al regnat infantil aquell any 2011.

La Fallera Major Infantil de Xàtiva serà la xiqueta Vera Langa Suñer, de la falla Sant Jordi. En aquest darrer exercici ha ostentat el càrrec de fallera major infantil de la seua comissió.

La jornada de convivència va tindre lloc el dissabte 20 de maig a Alzira i Xàtiva. Durant el matí les candidates van visitar els principals espais de la localitat de la Ribera, on van realitzar també un discurs de la crida. Ja de vesprada a Xàtiva tindrien lloc les entrevistes personals i amb els mitjans de comunicació.

El jurat va estar compost per ex falleres majors i membres de les Juntes Locals d’Alzira, Sueca i Dénia.

Patricia Giner i Vera Langa Falleres Majors de Xàtiva 2024

Comarcal.TV

Patricia Giner i Vera Langa Falleres Majors de Xàtiva 2024

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés