Ontinyent reforça l’assistència i conscienciació contra la violència de gènere durant les festes amb la instal·lació d’un Punt Violeta

Reprodueix vídeo

Per unes festes segures Ontinyent

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent, amb la col·laboració de la regidoria de Festes, va a reforçar l’assistència i conscienciació contra la violència de gènere durant la “Setmana Gran” de Moros i Cristians d’Ontinyent. Natàlia Enguix i Àngels Muñoz, donaven detalls en roda de premsa de noves accions impulsades per l’Ajuntament per gaudir d’unes festes segures.

D’entre aquestes accions destaca la instal·lació d’un Punt Violeta amb personal especialitzat.

Així, el Punt Violeta, situat a l’esplanada de l’antiga Paduana, i baix el lema “T’atenem!”, per un equip multidisciplinari i professionalitzat.

Al Punt Violeta de les festes d’Ontinyent, a banda d’assistir a les dones que demanen informació o hagen patit alguna agressió, també s’informarà del protocol específic posat en marxa per atendre els casos per submissió química.

Enguix va aprofitar la roda de premsa per a llançar un missatge clar i directe a la ciutadania en general i als homes en particular.

A més del Punt Violeta, l’ estand de promoció turística que hi haurà a la Plaça de la Concepció també disposarà d’informació al voltant dels recursos municipals contra la violència de gènere i podrà ser emprat com a punt de referència i atenció.

Per unes festes segures Ontinyent

Comarcal.TV

Per unes festes segures Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés