Pilar Bernabé, delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, visita l’embassament de Bellús per a conèixer les actuacions que milloraran l’entorn i potenciaran el turisme a la zona

Reprodueix vídeo

Pilar Bernabé visita l’embassament Bellús

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha assistit a la presentació dels avanços realitzats per a la millora de l’embassament de Bellús. Aquest acte, que coincideix amb la instal·lació de la canonada multipresa que millorarà la qualitat de l’aigua del pantà, ha comptat amb la presència del president de la  Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Miguel Polo, i del coordinador del Pla de Rodalia en la Comunitat València, Juan Carlos Fulgencio.

El conveni publicat en el BOE el passat 25 de juny garantirà la millora del drenatge transversal de l’embassament en la línia Xàtiva-Alcoi. Compta amb una inversió pròxima als 40 milions d’euros. Així mateix, demostra l’interès del Govern pel desenvolupament d’aquesta zona i la igualtat d’oportunitats entre territoris. Es pretén optimitzar el potencial econòmic i garantir el benestar perquè ningú pot veure’s obligat a deixar els seus pobles per falta d’oportunitats.

Pilar Bernabé visita l’embassament Bellús

Comarcal.TV

 

Millores embassament Bellús

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés