El trinquet d’Ontinyent acull la final del Campionat Autonòmic de Raspall Femení parelles amb victòria contundent per a l’equip d’Ecomuseu Bicorp

Reprodueix vídeo

Pilota valenciana femenina

El trinquet d’Ontinyent acollia dissabte passat la final del Campionat Autonòmic de Raspall Femení parelles, Trofeu Diputació de València i Gran Premi Aproop, amb victoria de l’equip d’Ecomuseu Bicorp, que s’ha imposat clarament per 25-0 a l’Ajuntament de Beniparrell. La parella de Bicorp, amb Victòria i Marina no ha donat opcions a la de Beniparrell  formada per Ana i Mireia.

El trinquet d’Ontinyent ha viscut així en directe la primera final de l’Autonòmic aproop, que continuaran el proper mes de desembre amb la resta de finals de la competició que encara està en marxa en altres categories.

 Un gran impuls està donant a la pilota valenciana en Ontinyent, especialment des de la reforma del trinquet. Efectivament, abans de la final de l’autonòmic, el trinquet ontinyentí acollia un duel de jugadores locals, amb Cristina i Laia contra Carmen i Georgina.

Pilota valenciana femenina

Comarcal.TV

Pilota valenciana femenina

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés