El I Congrés Nacional sobre Polítiques Públiques de Discapacitat que el MARQ acull fins el divendres conclourà amb la “Declaració d’Alacant”

Reprodueix vídeo

Polítiques públiques de discapacitat

Experts procedents de tota Espanya s’han donat cita en el MARQ d’Alacant per a participar  en el “I Congrés Nacional sobre Polítiques Públiques de Discapacitat. Organitzat pel CERMI, el Comitè d’Entitats representats de persones amb discapacitat de la Comunitat Valenciana, amb el recolzament de la Diputació d’Alacant. El seu president ha inaugurat les jornades que compten amb la intervenció de representats polítics, portaveus del món associatiu i del tercer sector. Personalitats acadèmiques i analistes socials, les aportacions dels quals culminaran amb la “Declaració d’Alacant de Bases per a una política exigent de discapacitat.

Finalment el president ha relatat algunes de les mesures implantades per la Diputació en aquesta consecució d’objectius, com l’Agenda Social que es va posar en marxa la institució durant la pandèmia de Covid per a conèixer de primera mà la realitat de les associacions i entitats de la província. També ha recordat que la Diputació ha sigut la primera administració provincial d’Espanya en augmentar del 3% al 8% la reserva de llocs de treball per a persones amb discapacitat.

A més durant els tres dies que durarà l’esdeveniment es debatrà, reflexionarà i analitzarà detalladament el desenvolupament actual en l’àmbit comunitari, nacional i autonòmic.

Polítiques públiques de discapacitat

Comarcal.TV

Polítiques públiques de discapacitat

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés