Potries es suma a la celebració del Dia Mundial del Turisme amb activitats educatives i culturals gratuïtes

Reprodueix vídeo

Potries es suma al Dia Mundial del Turisme

El proper dissabte 30 de setembre, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Turisme, l’Ajuntament de Potries ha organitzat una visita guiada gratuïta per la ruta de l’aigua on es podrà conèixer de primera mà un patrimoni de més de 500 anys d’antiguitat que forma part del sistema de regadiu de l’horta històrica de la Safor.

La ruta donarà inici a les 10h des de la Plaça de l’Ajuntament i té una durada aproximada d’uns 50 minuts.

Així mateix, la Cassoleria d’Àngel Domínguez oferirà una jornada de portes obertes també amb visites guiades, des de les 11h fins les 14h. Aquest museu etnològic és la casa de l’últim terrisser que hi hagué en actiu a Potries on es conserven el taller, el pati i el forn morú a més d’una col·lecció de peces de ceràmica fetes en la localitat per les distintes cassoleries i rajolars que hi hagué.

La principal novetat per al proper curs ha sigut el llançament d’un taller didàctic amb fang coordinat amb l’Escola-Taller ‘Les envernissadores’. Amb aquest producte turístic es pretén acollir en el municipi alumnat de totes les edats i disciplines docents.

Des del consistori afirmen que Potries reuneix les condicions perfectes per a convertir-se en una referència del turisme d’escolars tant per la seua història i el seu patrimoni així com també per les zones d’esplai amb què compta el municipi. A més, disposen d’unitats didàctiques adaptades als diferents cicles educatius per a poder preparar la visita en l’aula.

Potries es suma al Dia Mundial del Turisme

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés