170 persones recolzen la presentació de la candidatura del PP de l’Alcúdia de Crespins que encapçala Javier Sicluna

Reprodueix vídeo

PP de l’Alcúdia de Crespins l’encapçala Javier Sicluna

Impressionant ha estat l’acollida al primer acte de campanya del PP de l’Alcúdia de Crespins. Més de 170 persones han recolzat la candidatura encapçalada per Javier Sicluna omplint el restaurant Bon Profit d’afiliats, simpatitzants i autoritats convidades com foren el president del PP de la província, Vicent Mompó i el senador Fernando de la Rosa.

Un canvi possible gràcies a una llista de 19 persones compromeses, treballadores, alguns veterans dins del partit, regidors però també cares noves il·lusionades per començar a treballar pel seu poble. Com número 2 trobem a José Luis Santana; com número 3 Esteban Arnau; en número 4, Sandra Galván.

En número 5 Noemí González; Carmen Calabuig en sisena posició; com número 7  l’advocat Sergio Muñez,  en vuitena posició la regidora Cristina carbó;  número 9 José Luis Perales i en  desena posició, vinguda de les noves generacions Marta Presencia. Completen la llista Daniel Vidal;  Carmen Martínez;  Mónica Peris; Maria del Ma Herraiz; Gustavo Bolufer; Maria Cortés López; Maria José Pérez;  Jonás Martínez; i Immaculada Sanchis.

Finalment a l’Alcúdia, els populars es presenten sota el lema “Ara és el moment”, comptem amb tu”. Un programa on una de les prioritats és promoure l’ampliació del polígon industrial i la implantació de noves empreses i comerços.

I a nivell provincial la victòria dels populars suposaria també la presidència del partit a la Diputació de València.

Un inici de campanya per tant il·lusionant a la que es sumarà altres actes.

A més cites necessàries per recuperar l’alcaldia a l’Alcúdia de Crespins.

PP de l’Alcúdia de Crespins l’encapçala Javier Sicluna

Comarcal.TV

PP de l’Alcúdia de Crespins l'encapçala Javier Sicluna

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés