Ontinyent lliura els seus premis 9 d’octubre en un multitudinari acte a la Sala Gomis

Reprodueix vídeo

Premis 9 d’octubre Ontinyent

El Club Frontennis Ontinyent; Club de Tennis Ontinyent; Fon Do Kan; CAVA Ontinyent;  Grup de Danses Ontinyent;  l’Associació de Donants de Sant Vicente de Paúl i la científica Emma Torró han estat reconeguts aquest diumenge per la ciutat d’Ontinyent amb els guardons que cada anys atorga l’Ajuntament, coincidint amb la celebració del 9 d’octubre. Un acte que per segon any consecutiu tenia lloc a la Sala Gomis degut a les prediccions meteorològiques. Fintalment la pluja no feia acte de presència i a l’exterior, de manera prèvia al ple, es va poder gaudir de la tradicional interpretació del “Ball de l’Àguila” a càrrec de l’Associació de Gegants i Cabets, acompanyats pel grup de percussió i dolçaina “La Colla”. L’acte, retransmès en directe per la T Comarcal l’obria l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez per donar la benvinguda als presents i donar pas al cronista oficial de la ciutat, Alfred Bernabeu.

A la seua intervenció, el cronista feia primer balanç de les actuacions que la ciutat ha experimentat en el transcurs d’un any.

També va tenir un espai per a reivindicacions que depenen d’altres administracions.

També va posar en valor el treball de l’Ajuntament per contribuir a la minoració de l’efecte hivernacle.

Per altra banda, el president de l’Associació de Donants de Sang San Vicente de Paúl, Jesús Bordera, fou l’encarregat d’intervenir en representació del conjunt d’homenatjats.

També per segon any el ple contava amb translació de les intervencions a llenguatge de signes, gràcies al conveni entre l’Ajuntament i l’associació FESORD.

Premis 9 d’octubre Ontinyent

Comarcal.TV

Premis 9 d’octubre Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés