Presentació IV Escola Feminista d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

Presentació IV Escola Feminista d’Ontinyent

L’artista Paula Bonet, la periodista Montserrat Boix i el professor Octavio Salazar participaran a la IV Escola Feminista d’Ontinyent; un projecte encetat en aquesta legislatura per sensibilitzar i formar a la població al voltant de problemes i assumptes destacats dins l’agenda feminista.

En aquesta edició es compta com a imatge del cartell amb Emma Torró, investigadora ontinyentina de l’Institut de Física Corpuscular del CSIC.

En la seua intervenció via telemàtica, Torró lamentava que el percentatge de dones en aquest sector no supere el 20%.

Passant a aquesta edició repeteix l’esquema de l’any anterior amb 3 ponències al Teatre Echegaray i una cloenda de caire lúdic al Museu del Tèxtil, passant a tenir lloc de forma setmanal i sempre a les 19 hores amb entrada lliure i gratuïta. El programa s’enceta el 19 d’abril amb el professor de Dret i Catedràtic de la Universitat de Còrdova, Octavio Sanchis.

A més el 26 d’abril serà el torn de la pintora i escriptora Paula Bonet.

El 3 de maig la periodista Montserrat Boix impartirà la ponència “Prostitució y trata. La responsabilidad de los medios de comuncación”.

Finalment la cloenda serà el 10 de maig al Museu Tèxtil amb l’espectacle “Ser más hombre. A més cuestión musical” a càrrec de la companyia Los Blandegues, una exposició cantada i en clau d’humor al voltant de les masculinitats. A més es comptarà amb la dj valenciana Nonai Sound.

Presentació IV Escola Feminista d’Ontinyent

Comarcal.TV

Presentació IV Escola Feminista d’Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés