Presentació nova marca “Ontinyent Comercial” amb una imatge més moderna i atractiva

Reprodueix vídeo

Presentació nova marca ‘Ontinyent Comercial’

L’Ajuntament d’Ontinyent ha presentat aquest dimecres de vesprada la nova imatge de  marca del comerç de la ciutat, coincidint amb el Dia del Comerç Local de la Comunitat Valencia. Ho ha fet a la plaça del C.C. el Teler davant d’una nodrida representació de comerciants que no han volgut perdre’s la posada de llarg d’aquesta nova imatge, concepte creatiu i també lema “Ontinyent, ciutat comercial”.

En definitiva un nou segell que posa en valor el potencial i atractiu comercial de la capital de la Vall d’Albaida.

Les representants de Comerç In i SOC Ontinyent Serveis i Comerç llegien el manifest en suport del comerç de proximitat i els valors que representa. Alhora manifestarien la voluntat d’unir tot el comerç en una única associació per convertir-se en un sector estratègic a la ciutat.

Des de l’empresa Impacte.es, es detallava tot el procés de creació de la nova marca, en concordança amb els colors i el disseny de la imatge de la ciutat. Un procés que va comptar,a més, amb la participació i implicació de les associacions comercials.

L’actuació ha comptat amb una subvenció de 9000 euros obtinguda de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana.

Presentació nova marca ‘Ontinyent Comercial’

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés