La Pobla del Duc viu una nit màgica i emocionant amb la presentació de la Regina 2020 i la seua Cort d’Honor

Reprodueix vídeo

Presentació Regina 2020 Pobla del Duc

El Parc Carles Canut de la Pobla del Duc es va vestir de gala la nit del divendres 19 d’agost per a acollir uns dels actes més emocionants del programa de les festes patronals amb la presentació de la Regina 2020 i la Cort d’Honor.

Després de dos anys esperant el seu moment, un escenari il·luminat al fons va desplegar una llarga catifa per donar pas als vertaders protagonistes: els festers de 2020, els més pacients, els més resilients, un grup format per 17 joves nascuts en 2002 que seran els representants de les festes d’enguany. I que això sí, compartiran el moment amb els del 2021, dues quintes unides per les adversitats de la pandèmia

Els presentadors Iris Català i Cristian Sanjaime van ser els primers en fer aparició i seguidament seria el torn per als representants del 2019; la Regina, Julia Garcia i el President de Festes 2019, Eloi Ferri.

 Entre els aplaudiments del públic, començaria a desfilar la Cort d’Honor 2020. Elles vestides de blanc i ells molt elegants amb tratge.

De seguida va arribar el moment més esperat, el de la proclamació de la jove Marta Lattur i Valero com a Regina 2020, que va avançar a l’escenari del braç de l’alcalde de la Pobla del Duc, Vicent Gomar, qui a l’arribada a l’escenari li va imposar la banda representativa.

Arribaria tot seguir un dels moments més íntims i de més complicitat de la nit. La ja Regina del 2020, Marta Lattur va ajudar a la senyoreta Julia Garcia Regina del 2019 a llevar-se la corona, que acte seguit va recol·locar al cap de la primera. S’iniciava amb esta emotiva coronació i un castell de focs artificials, el regnat de Marta Lattur durant les festes d’enguany.

Tot seguit la Regina 2020 ja coronada va anar col·locant les bandes representatives a cadascuna de les donzelles de la seua cort d’honor.

El president de les festes d’enguany va voler dedicar unes paraules al poble.

A continuació seria la Regina del 2020 qui també es dirigiria als seus veïns, i els seus companys i companyes.

L’alcalde pujava al escenari per a clausurar l’acte, agraint la paciència i el bon fer persones implicades en les festes.

Com a mostra del suport incondicional rebut per part de la regidora de festes, Casandra Garcia, president i regina la van obsequiar amb un detall. Així com també als menuts col·laboradors de la nit.

La nit acabava amb l’Himne de la Comunitat Valenciana clausurant així l’acte i amb el vals que encetava la Regina 2020 i l’alcalde.

Presentació Regina 2020 Pobla del Duc

Comarcal.TV

Presentació Regina 2020 Pobla del Duc

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés